donderdag 8 maart 2012

5 tem 8 Maart

De laatste dagen heb ik enorm weinig tijd gehad op jullie mijn verhaaltjes te vertellen. Je weet wel, op vakantie heb je echt geen zin om je laptop te openen en een heel verhaal te schrijven. Daarom schrijf ik nu een heel kort verslagje van wat we zoal gedaan hebben. Van 4 tem 7 maart hebben we in Koh Phi Phi gezeten, dat was echt een adembenemend eiland. We hebben daar stranden gezien waar het water helder is en het zand spierwit is. Misschien heb je de film 'the beach' wel al gezien, zel, wij hebben dat strand bezocht! De stranden daar deden ons wat denken aan de reclamespotjes van 'Bounty' koekjes. We hebben ook een longtail (bootje) gehuurd en dan zijn we gaan snorkelen rond het kleine Koh Phi Phi'tje. Dat was echt super. Het weer zat alleen tijdens de avonden wat minder mee, zo hebben we een tropische regenval meegemaakt en moesten we door de straatjes lopen met water tot onder onze knieƫn, dat was natuurlijk wel eens een belevenis!

In de regen zijn we dan op een avond ook eens gaan zwemmen, dat leek ons kei leuk. Het was dan donker, het bliksemde en regende, maar het water was nog zalig warm. Een avontuur dat weinig zullen kunnen vertellen! Op een andere avond zijn we op de barretjes op het strand een lekkere banana shake gaan drinken. Super gezellig hoor, al die houten hutjes op het strand. 7 maart zijn we dan naar Phang Nga vertrokken. Eerst namen we de boot, dat duurde 2u, en daarna nog een busje van ook nog eens 2u. We logeren in een Nationaal Park, ja je leest het goed, met onze eigen bungalow.

8 maart hebben we een longtail gehuurd en vertrokken we om 7u smorgens om de drukte te vermijden. Al moet ik zeggen dat er hier in Phang Nga totaal geen toeristen te zien zijn. We deden een trip naar het James Bond eiland. Dat eiland is te zien in de film 'the man with the golden gun'. Adembenemend eilandje, met mooie rotsen. Diezelfde dag doolden we ook wat rond in het centrum (het is hier echt wel een verlaten iets) en plots zag ik ergens een tempel, we beslootten een kijkje te nemen. We kwamen op een verlaten Boeddhistisch iets wat best wel mooi was. Geen toeristen te zien. We konden daar ook met trapjes omhoog en hadden dan een heel mooi uitzicht, al was het wel afzien met mijn hoogtevrees!


Er was daar een Thais meisje dat ons voortdurend achtervolgde, zo een schatje.

3 opmerkingen:

Zer0.BE zei

Wanneer mag ik eens afkomen? :D

Unknown zei

Steven, altijd welkom :)

Anoniem zei

Hete thaise vrouwennnnn